Suojaa kasvoille

Tänä aikana, kun katupölykin nousee ja virus jyllää edelleen, kasvosuojusten suosio on yllättänyt niin hakijat kuin tekijätkin. Tähän olen listannut suomalaisia kasvosuojusten tekijöitä. Minulla ei ole näistä mitään kokemusta, eikä mitään preferenssejä, vaan postauksen idea lähti pyynnöstä, josko maskien tekijöitä löytyisi keskitetysti jostakin. Osaamistahan meiltä Suomesta löytyy ja ehkä tässä ajassa on myös löytymässä uudenlainen arvostus omavaraisuutta ja kotimaisuutta kohtaan. Jokainen Suomessa tehty ja Suomesta ostettu palvelu ja tuote luovat lisää hyvinvointia Suomeen.
Moni näistä suomalaisten kasvosuojusten tekijöistä tekee myös kaikenlaista muuta ihanaa ja mukavaa, kannattaa katsoa valikoimat läpi.
Pyysin Facebookin Naisyrittäjät -ryhmässä maskien tekijöitä ilmoittautumaan ja samoin laitoin pyynnön Yrittäjät -ryhmään, kokosin tulokset alle. Päivitän listaa sitä mukaa kuin ehdin ja vastauksia saan, ainakin nyt sen aikaa, kun asia on akuutti.

Tanjan Korjausompelimo


Tilaukset voi laittaa Facebook sivun kautta tai tekstiviestillä. 0400714869
https://m.facebook.com/tanjan.korjausompelimo/
Ompelen maskit kaksinkertaisesta kankaasta mikä on 100% puuvillaa. Erikoismaskeissa vuori on puuvilla ja päällimmäinen kangas riippuen tilauksesta. Kankaan läpi on helppoa hengittää ja ne on mahdollista pestä 60 °C käyttökertojen välillä. Mikäli haluaisit ostaa maskin itsellesi tai ystävällesi lähetä minulle yksityisviestillä tai tekstiviestillä haluamasi maskien määrä, väritoive ja koko.
Valkoinen/musta maski on 10€ / kpl. 
Värillisen/ erikoismaskin hinta on 15€ / kpl .
Maskit postitetaan, postituskulut on 5€-10€ riippuen tilauksen määrästä. Toimituksen kesto riippuu myös tilauksen määrästä ja etäisyydestä mihin tilaus on menossa. Jos tulee muuta kysyttävää, saa laittaa viestiä Facebookissa tai tekstiviestillä.

Kevät tuo myös siitepölyt mukanaan. Kuva Free-Photos Pixabaystä

Liekkimeri/Lahjanuotta


Fb/instagram liekkimeri.com
Koot s,m l .puuvillakangas kaksinkertainen,eri värejä,kuminauhat voit säätää itsellesi sopivaksi.
Ei merkintöjä, ovat Martta -liiton ohjeilla tehtyjä.
Vaikka päätyöni on kynttilät niin olen tehnyt ompelutöitä kymmeniä vuosia myös.

Omama


https://omama.mycashflow.fi/product/72/
Facebook: https://m.facebook.com/omamadesign/?locale2=fi_FI ja
IG @tanja_omama
Kasvomaskit 100% puuvillasta. Kaksi eri mallia, laskostettu ja ns. koppa-malli. Kirjoitushetkellä on valikoimissa mm. kuviollisia, mustia, valkoisia. Kestävät ns. keittopesun. Saatavana lapsille ja aikuisille. Isommille määrille pyydä tarjous. Tilauksesta myös lisäsuodatin aukolla.
Omama-kasvomaski ei ole hengityssuojain.
Omama-kasvomaskien mallia on kehuttu, että pysyy hyvin päässä. Yritys on toiminut noin 10-vuotta erikoistuen erilaisiin kestotuotteisiin, jotka suunnittellaan ja valmistetaan käsityönä Kotkassa.

Sofian Wanha kanttiini tmi


FB maskit myynnissä -ryhmä
Istuva 2- kerroksinen malli. Pesu 60-90C tai keittopesu.
Suojaa siite- ja katupölyltä.
Laadukkaat materiaalit. Lisävarusteina saa metallilangan ja suodatintaskun. Ja eri kokoja.

Lumpukka


https://www.facebook.com/Lumpukka-47307049854/Ä
Flanelliset ovat hengittävempiä soveltuvat mm suojaamaan katupölyltä.  Näissä pesu 60 astetta. Tiiviimpi puuvillainen maski kestää 90 asteen pesun. Solmiamisnauhoilla, kuminauhat ylä-ja alareunassa. Leveys 19cm, lapsille 17cm. Vastalaskoksella
Ei ole testattuja. Ei suojaa tartunnoilta

Dome Upcycling / EDEL City OY


https://domeupcycling.com/categories/design-off-shoots/edel-city/face-mask
https://www.facebook.com/domeupcycling /
Insta – @domeupcycling
Kangasmaski koko S,M,L (10cm, 12cm, 14cm). kaksi kerrosta Kierrätystekstiilimateriaali (trikoo+kudottu), suurin osa luonnonmateriaalit (puuvilla ja pellava), konepesu väh 60 asteella, kestävät myös 90 asteen pesun. 2 litteää kuminauhaa korvien taakse
Ei testattu, ommeltu Helsingissä, ei turvamerkinnät, valmistettu kierrätysmateriaalista
Paljon eri värejä, voi tilata netistä tai ostaa Dome Upcycling myymälästä kauppakeskus Itiksessä (Helsinki)

Siison


https://siison.fi/tuote-osasto/vaatteet/kasvomaskit/
https://www.facebook.com/kirppissiison https://www.instagram.com/kirppis_siison
100% puuvillasta 90 asteen pesun kestäviä maskeja useilla erilaisilla kuoseilla. Saatavilla yksinkertaisia, kaksinkertaisia sekä taskullisia malleja.
Seuraamme tarkkaan viranomaissuosituksia ja valmistamme kasvomaskit TUKESin ohjeistuksen mukaan.
Kaikki maskit ovat Suomessa käsityönä valmistettuja. Nopea toimitus (max. 10 kpl tilaukset suoraan kotiisi postiluukusta) ja luotettava suomalainen yritys. Kauttamme on saatavilla useiden paikallisten käsityöläisten/pienyrittäjien maskeja. Tuotetiedoissa mitat helpottamassa oman maskin valintaa.

Kiitos, kun jaat eteenpäin!

Mitä mieltä olet? Kommentoi, niin jutellaan lisää!