PalvelutKurssit:
Yksityisille ihmisille tarkoitettuja kursseja ohjaan Tampereen seudun työväen opistossa.
Järjestän myös itse kursseja, joista ilmoitan näillä sivuilla ja Facebook-sivullani.
Itseopiskeltavat nettikurssini löydät täältä!

Työhyvinvointi:
Ohjaan työhyvinvointiprosesseja ekspressiivisen taideilmaisun keinoin. Prosessi on ensisijaisesti yksilöprosessi, mutta väistämättä myös ryhmäprosessi, työskentely tapahtuu yksin, pareittain sekä ryhmässä. Muokkaan mielelläni prosessia yrityksenne/yhteisönne tarpeisiin sopivaksi, taideilmaisun avulla on mahdollisuus käsitellä asioita aivan uudesta näkökulmasta.
Menetelmä sopii hyvin myös esimerkiksi johtoryhmän tai yksittäisen johtajan työn tukemiseen, yksi johtajan tärkeimmistä ominaisuuksista on hyvä itsetuntemus, jonka syventämistä ohjattu taidetyöskentely erityisesti ekspressiivisen taideilmaisun viitekehyksessä syventää. Yhteisö (joka voi olla yhtä hyvin yritys tai muu työyhteisö, seura tai järjestö tms.) on aina johtajansa näköinen: jos johtaja voi hyvin, yhteisökin voi hyvin, jos johtajalla on liikaa haasteita, sekin alkaa näkyä hyvin nopeasti muissa samassa yhteisössä olevissa ihmisissä.

Hoidot, valmennus ja terapia:
Valmistuin syksyllä 2017 Ratkaisukeskeiseksi EFT -tunnetyöskentelyohjaajaksi. EFT (emotional Freedom Tehcnique) on tehokas ja nopea keino aukaista kehollisia tunnelukkoja, myös stressinpoistajana se on äärimmäisen tehokas.

Valmistuin 2019 joulukuussa edistyneen Reikin hoitajaksi. Edistynyt (advanced) Reiki on on yhdistynyt, intuitiivinen ja esoteerinen lähestymistapa Reikiin. Siihen kuuluvat seuraavat linjat:
Usui Traditional
Usui Shiki Ryo Ho
Usui Japanese
Gendai Reiki, Komyo Reiki, Reido Reiki & Teno Hira Ryo Hi
honoring the Usui Reiki Ryo Ho Gakkai
Usui Tibetan
Traditional Tibetan & Raku kay lineages
Reiki-opintoni jatkuvat edelleen ja näillä näkymin valmistun loppuvuodesta 2021 Reiki Masteriksi.

2020 valmistuin Bach -kukkaterapeutiksi. Kukkaterapia on hyvin voimallinen apukeino käsitellä elämän henkisiä oppiläksyjä, myös fyysisiksi äityvien ongelmien suhteen.

Valmistuin NLP Practitioneriksi kesäkuussa 2021 ja NLP Master -opintoni jatkuvat sen jälkeen. NLP (Neuro-Linguistic Programming)on valikoima työkaluja, joiden avulla alitajuisia uskomuksia ja neurologiseen muistiin uponneita asioita voidaan tehokkaasti muuntaa ja käsitellä haluttuun suuntaan. Lisänä käymässäni koulutuksessa on myös hypnoosityökaluja.

Olen myös laadukkaiden dõTerra eteeristen öljyjen Wellness Advocate (äänitorvi, sanatarkemmin hyvinvointilähettiläs). Öljyjä olen käyttänyt enemmän tai vähemmän yli 25 vuotta ja nyt jaan kertynyttä kokemustani ja öljyjen taianomaista maailmaa myös muille!


Otan vastaan myös ekspressiivisen taideterapian yksittäisasiakkaita Tampereen Hämeenpuistossa.

Ota yhteyttä sähköpostilla, niin voimme keskustella tarpeistasi ja räätälöidä juuri sinulle/yhteisöllesi sopivan kokonaisuuden!

[email protected]