Ajanvaraus & Hinnasto

Ajan varataksesi, ota yhteyttä minuun sähköpostilla: [email protected] tai täältä: https://www.seesvalo.fi/ota-yhteytta/ tai tekstiviestillä/WhatsApp numeroon 044 976 1111 (en vastaa puheluihin kuin erittäin harvoin, joten viesti on varmempi).

Teen etähoitoja ja -taideterapiaa ja otan myös vastaan lähihoitoihin ja -terapiaan. Työtilani on Tampereen keskustassa, lisätietoa tulossa pian! 

Taideterapia aloitetaan ensimmäisellä kerralla keskustelemalla tilanteestasi ja tavoitteistasi ja määrittelemällä kertojen tiheys ja määrä. Tarvittaessa toki jatketaan niin kauan, kuin tarvetta ilmenee.
Reiki- ja EFT -hoidot voidaan tehdä kertaluonteisina, ne eivät vaadi pitempää sitoutumista, joskin usein on hyötyä useammasta hoitokerrasta kohtalaisen tiiviissä aikataulussa.
NLP -valmennus  on tehokas työkalu ajatusmallien ja uskomusten muuntamiseen. 

Bach -kukkaterapia on erittäin tehokas hoitomuoto monenlaisiin ongelmiin. Teen sinulle yksilöllisen kukkatippasekoituksen haastattelun pohjalta, jota sitoudut nauttimaan säännöllisesti.

Hinnasto:
Ekspressiivinen taideterapia n. 1,5h 85€ (sis. alv 24% sekä taidetyöskentelyn tarvikkeet)
EFT -tunnetyöskentely 1h 80€ (sis. alv 24%)
NLP -sessio 1h 80€ (sis. alv 24%)
Reiki -hoito 1h 80€ (sis. alv 24%)
Bach -kukkaterapia 1h 80€ (sis. alv 24%)
Reiki -hoito ja Bach -kukkaterapia 1,5h-2h 100€ (sis. alv 24%)

Katso myös verkko-, etä- ja ryhmäkurssit!

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Tilausehdot:
Ajan varattuasi lähetän sinulle tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Varaamasi aika pitää peruuttaa viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Tätä myöhemmin peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitan varatun hinnan. Varattua aikaa voi siirtää myöhemmäksi yhden kerran.