Itsetuntoa isommaksi -kurssi on sinua varten!

  • Etkö saa sanottua EI silloin, kun sinun pitäisi?
  • Etkö uskalla sanoa KYLLÄ, kun haluaisit?
  • Mietitkö iltaisin nukkumaan mennessäsi päivän tapahtumia ja olet tyytymätön, kun et osannut pitää puoliasi?
  • Tunnetko riittämättömyyttä sinuun kohdistuvien odotusten vuoksi?
  • Jääkö unelmiesi tavoittelu puolitiehen tai jopa alkutekijöihinsä?
Kuvassa on kesäisessä maisemassa polku, jolla seisoo suoraksi myös nilkasta ojennetun vasemman jalan päällä tyttö. Tytöllä on yllään lyhyt hame, hihaton toppi, joka laskeutuu vyötäröltä hiukan hameenkauluksen päälle, sekä jonkinlaiset solmittavat tossut jaloissa. Pää on kääntyneenä taaksepäin, pitkät hiukset ovat katsojaan päin, kasvoista näkyy vain vähän sivuprofiilia. Vasen käsi on ojennettuna kohti taivasta ja oikea käsi kaartuu alaspäin selän taakse irti vartalosta. Oikea jalka on polvesta koukussa nilkan koskettaessa reiden puoliväliä.

Jos tunnistit yhdenkin kohdan itsessäsi, tämä kurssi on sinulle!

Olen Sanna Seesvalo, taideterapeutti, Reiki Master, NLP Practitioner ja henkinen valmentaja. Nuorempana kärsin matalasta itsetunnosta, jonka takia mm.

  • lupasin helposti asioita, jotta kenellekään ei tule paha mieli, vaikka sitten jouduin tinkimään omasta hyvinvoinnistani
  • en uskaltanut tarttua tilaisuuksiin, koska ajattelin, etten kuitenkaan osaa tai onnistu
  • iltaisin nukkumaan mennessäni mielessäni pyöri tilanteita, jotka jäivät harmittamaan, kun en osannut asettaa rajojani ja toimin omia arvojani vastaan
  • tunsin itseni lähtökohtaisesti huonommaksi ihmiseksi, kuin muut
  • ajoin itseni uupumukseen monta kertaa yrittäessäni täyttää ulkopuolelta tulevia odotuksia

Monenlaisten menetelmien ja kirjojen ja kurssien kautta löysin vuosien työn aikana vihdoin työkalut, jotka auttoivat minua saamaan rakastavamman suhteen itseeni. Ja nyt olen siinä onnellisessa asemassa, että voin auttaa omalta osaltani myös sinua! 

 

Itsetuntoa isommaksi -kurssi on neljän viikon tehokatsaus itseesi, alitajuisiin uskomuksiisi ja ajatuksiisi itsestäsi. Lisäksi teemme tehokkaita harjoituksia, jotta saat uudet oppisi myös käytäntöön, jotta muutos todellakin tapahtuu! 

Jokaisen harjoituksen olen itse todennut toimivaksi, nyt olen koonnut ne sinulle yhdeksi tiiviiksi paketiksi, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa haaliaksesi erilaisia menetelmiä sieltä ja täältä, vaan saat monipuolisen kattauksen yhdeltä kurssilta. 

Opit syventämään itsetuntemustasi, tulet tietoiseksi omasta sisäisestä puheestasi ja alitajuisista uskomuksistasi.

Opit muuntamaan rajoittavat ja vahingolliset uskomuksesi ja  kohottamaan itsetuntoasi ja kokemaan itsesi arvokkaana.

Tulet tekemään kurssin aikana paljon ohjattuja monipuolisia harjoituksia, jonka jälkeen sinulla on iso kasa työkaluja, joita käyttää jatkossakin kasvusi tukemiseen.

Itsetuntoa isommaksi -kurssi on neljän viikon syväluotaus itseen erilaisten reflektoivien, intuitiivisten ja luovien harjoitusten kautta. Kurssi sisältää yhteensä 23 videota, joista osa on luentoja, osa ohjattuja harjoituksia. 

Ohjatut harjoitukset harjoittavat havainnoimaan omaa sisäistä puhettasi, kehosi asentoa ja alitajuisia ajatusmalleja, jotka estävät sinua olemasta täysillä paras versio itsestäsi. Harjoitukset auttavat muuntamaan tapasi ja tottumuksesi sellaisiksi, jotka tukevat kasvuasi omaksi parhaaksi itseksesi!

Voit helposti sovittaa kurssin päivittäiseen elämääsi omaan tahtiisi. Viikottain aukeava kurssimateriaali kannustaa tekemään tehtäviä säännöllisesti ilman, että kerralla tulisi ahnehdittua liikaa. 

Kurssimateriaali on käytössäsi ikuisesti rekisteröitymisestäsi lähtien, joten voit helposti palata harjoituksiin uudelleen ja uudelleen, ja oppia tiedostamaan ja vapauttamaan yhä uusia ajatusmalleja ja alitajuisia uskomuksiasi.

Lisäksi saat pääsyn kurssilaisten omaan Facebook -ryhmään, jossa saat vertaistukea omalla matkallasi ja pääsyn livetuokioihin, joissa voit kysyä kysymyksiä ja teemme yhdessä harjoituksia ja meditaatioita. 

Itsetuntoa isommaksi

Uuden saavuttaminen edellyttää muutosta.
Jotta mitään voi muuttaa, pitää ensin tiedostaa.
Jotta tiedostaminen (=tiedon havaitseminen) on mahdollista, tietoon pitää päästä käsiksi. 
Tämä kurssi auttaa sinua tiedon tavoittamisessa ja ajatusmalliesi muuntamisessa! 

%d bloggaajaa tykkää tästä: