Eteeristen öljyjen peruskurssi alkaa!

Katso video -> niin tiedät, mistä on kysymys!

mitä aidot eteeriset öljyt ovat?

Kurssilla opit eteeristen öljyjen historiaa, mitä öljyt ovat ja miten niitä tehdään ja miten ne ovat joka puolella teollisuudessa vaikkemme sitä tiedäkään.

Miten öljyjä käytetään ?

Opit öljyjen tehokkaat, turvalliset ja monimuotoiset käyttötavat aivan alkeista lähtien, et tarvitse mitään ennakkotietoja!

miten tunnistat laadukkaan öljyn?

Saat tietoa, miten tunnistat laadukkaat, aidot 100% eteeriset öljyt ja vältät halvat kopiot.

mistä kannattaa aloittaa?

Saat kolmesta kotiapteekin perusöljystä syvälliset tiedot sisältöineen ja käyttötarkoituksineen. Näillä kolmella pääset jo todella hyvään alkuun öljymaailmassa!

miten koostat kotiapteekin?

Käymme kolmen perusöljyn lisäksi läpi listan seuraavista öljyistä, jotka kannattaa kotiapteekkiin kerätä. Öljyjä tunnetaan yli 300, joten näillä suosituksilla et eksy öljyviidakkoon!

yleisimmät kotihoidettavat oireet?

Saat kattavat ohjeet yleisimpiin vaivoihin ja oireisiin, joita voit öljyillä kokeilla hoitaa kotona.

Tule mukaan eteeristen öljyjen ihmeelliseen maailmaan!

Tämä kurssi antaa hyvät eväät alusta alkaen ensiaskeleisiin öljyjen taikamaailmassa. Ilmoittaudu heti! 

16 videota täynnä tietoa

Nyt vain 79€ (norm. 129€)

Helppoa ja nopeaa

Usein kysyttyä:

Et maksa mitään muuta, kuin kurssimaksun. Se on kerran veloitettava, tämä ei ole mikään kuukausitilaus. Ilmoittautuessasi lisään sinut samalla uutiskirjelistalleni, mutta voit halutessasi peruuttaa sen koska tahansa. 

Ei. Toki hyödyt kurssista enemmän, kun pääset harjoittelemaan oikeilla öljyillä, ja kerron sinulle kurssin aikana lyhyesti, mistä niitä kätevästi saat, mutta kurssin käydäksesi sinulla ei tarvitse olla yhtäkään öljypulloa.

Kurssissa on 4 osiota, joissa on yhteensä 16(+) videota, videoiden pituudet vaihtelevat xx-xx. Seuraava osio aukeaa heti, kun olet yhden osan suorittanut, joten voit opiskella täysin omaan tahtiisi. Sinulla on vuoden verran aikaa rekisteröitymisestäsi käydä kurssi läpi ja kerrata kurssin oppeja. 

Minä olen käyttänyt eteerisiä öljyjä melkein 30 vuotta. Mutta välissä oli vuosia, jolloin öljyt jäivät unohduksiin, kun en oikein ollut ymmärtänyt niiden käyttöä ja vaikutuksia syvällisesti. Olen kerännyt tietoa nyt yli 15 vuoden ajan pala palalta eri kursseilta, kirjoista ja ihmisiltä. Tein tämän kurssin, kun tajusin, että tällaista aivan alkeisista lähtevää kurssia/kirjaa ei ole olemassa. Ei liikaa tietoa, mutta kuitenkin kaikki olennainen. 

Ei ole. Kerron kyllä kurssilla hyvin lyhyesti DõTerra -öljy-yhtiön tarjoamista mahdollisuuksista, koska itse ostan nykyään öljyni pääsääntöisesti sieltä, mutta voit vallan hyvin soveltaa kurssin oppeja myös muiden merkkien öljyillä, kunhan ne ovat laadukkaita ja 100% aitoja terapeuttisen tason öljyjä.
Lisää DõTerrasta löydät täältä LINKKI!

Käyttökohteita öljyille

Lihassäryt
kuukautiskivut
ruoan maustaminen
mielialan kohottaminen
univaikeudet
ihonhoito