Ajankohtaista

Kurssit

EKSPRESSIIVISEN TAIDETERAPIAN ETÄKURSSI alkaa 5.2.2021, kurssilla on 1-2 vapaata paikkaa.

Kurssi kokoontuu perjantaisin 5.2. -23.4.2021 klo 13-15 (mahdollisesti 13:15-15:15, aika tarkentuu myöhemmin). Kurssille otetaan max. 6 henkilöä.

Kurssin hinta 180€, kun ilmoittaudut viimeistään 31.1.2021, saat nopean ilmoittautujan etuna kurssin hintaan 140€. Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja lomakkeella: https://forms.gle/ixd35ujNtm7vKycK8

Tämä ryhmä vaatii sitoutumista, ennen kaikkea työskentelyyn. Tapaamiset ovat livenä, joten tulethan paikalle sovitusti ja varaat ajan työskentelylle siten, että saat olla rauhassa ja keskittyä. 

Työskentely koostuu oman kehon kanssa työskentelystä, mielikuvamatkoista, liikkeestä, kuvan tekemisestä ja kirjoittamisesta. Työskentelyosuuden jälkeen tekemisen prosessia tarkastellaan  ja jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on, turvallisessa ryhmässä. 

Työskentely toteutetaan Zoomin kautta, tarvitset siis toimivan internetyhteyden, sekä älypuhelimen tai tietokoneen, jonka kautta liittyä mukaan. Työskentelyssä on tärkeää, että jokaisen ääni tulee kuulluksi myös kirjaimellisesti, joten tarvitset toimivan mikrofonin ja videovalmiuden (yleensä nämä älypuhelimissa ovat olemassa).

Sinun ei tarvitse osata mitään, eikä pyrkiä mihinkään. 

Tarvitset:

 -paperia (mahdollisimman isoa kuvan tekemiseen, vähintään A3)

-lasten sormivärit  tms. 

 -väriliidut 

-kynän ja paperia kirjoittamiseen 

-hiukan tilaa liikkumiseen

Kannustan lämpimästi pitämään prosessin ajalta päiväkirjaa, se auttaa kurssin lopussa muistamaan läpikäymiäsi asioita ja tekemiäsi havaintoja, joiden pohjalta työstät viimeiselle kerralle päättötyön. –>

Lue lisää ekspressiivisestä taideterapiasta menetelmänä: http://www.seesvalo.fi/palvelut/ekspressiivinen-taideterapia/

Nettikurssini näkee pian päivänvalon! Lisätietoa tulee tänne sivuille heti, kun sitä on mahdollista jakaa, Valokirjeen (kts. alla) tilaajana saat kuitenkin ennakkoetuja!

Tilaa sivun oikeasta alalaidasta Valokirje, niin saat ensimmäisenä tiedon kaikista ihanista kursseistani ja tapahtumistani omaan sähköpostiisi!

Yksityisvastaanottoni

Otan vastaan Tampereen Hämeenpuistossa Terveyskeidas Akaan tiloissa asiakkaita ekspressiiviseen taideterapiaan, Reiki -hoitoon ja EFT -hoitoon. Jos kalenterissani ei näy vapaata, voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostilla: sanna.seesvalo@gmail.com tai WhatsApp- tai tekstiviestillä: 044 976 1111. Puheluihin en vastaa, kun minulla on asiakas.

Iloa ja Valoa alkaneeseen vuoteen!

%d bloggaajaa tykkää tästä: