Palvelut

Kurssit:
Yksityisille ihmisille tarkoitettuja kursseja ohjaan Tampereen seudun työväen opistossa.
Järjestän myös itse kursseja, joista ilmoitan näillä sivuilla ja Facebook-sivullani.
Työhyvinvointi:
Ohjaan työhyvinvointiprosesseja ekspressiivisen taideilmaisun keinoin. Prosessi on ensisijaisesti yksilöprosessi, mutta väistämättä myös ryhmäprosessi, työskentely tapahtuu yksin, pareittain sekä ryhmässä. Muokkaan mielelläni prosessia yrityksenne/yhteisönne tarpeisiin sopivaksi, taideilmaisun avulla on mahdollisuus käsitellä asioita aivan uudesta näkökulmasta.
Menetelmä sopii hyvin myös esimerkiksi johtoryhmän tai yksittäisen johtajan työn tukemiseen, yksi johtajan tärkeimmistä ominaisuuksista on hyvä itsetuntemus, jonka syventämistä ohjattu taidetyöskentely erityisesti ekspressiivisen taideilmaisun viitekehyksessä syventää. Yhteisö (joka voi olla yhtä hyvin yritys tai muu työyhteisö, seura tai järjestö tms.) on aina johtajansa näköinen: jos johtaja voi hyvin, yhteisökin voi hyvin, jos johtajalla on liikaa haasteita, sekin alkaa näkyä hyvin nopeasti muissa samassa yhteisössä olevissa ihmisissä.

Hoidot:
Valmistuin syksyllä 2017 Ratkaisukeskeiseksi EFT -tunnetyöskentelyohjaajaksi. EFT (emotional Freedom Tehcnique) on tehokas ja nopea keino aukaista kehollisia tunnelukkoja, myös stressinpoistajana se on äärimmäisen tehokas.

Aloitin syksyllä 2018 Reiki-hoitokoulutuksen. Reiki on japanissa alkunsa saanut energiahoitomenetelmä, jolla on tutkitusti hyviä vaikutuksia kaikenlaisiin kehollisiin ja mielenkin epätasapainotiloihin. Alkuvuodesta 2019 alan tehdä myös Reiki-hoitoja.

Otan vastaan myös ekspressiivisen taideterapian yksittäisasiakkaita Tampereen Hämeenpuistossa.

Ota yhteyttä sähköpostilla, niin voimme keskustella tarpeistasi!

sanna.seesvalo@gmail.com