Ajankohtaista

Kurssit

Syksyllä 2019 alkaa koko talven mittainen ekspressiivisen taideterapian kurssi, joka kokoontuu n. kerran kuukaudessa perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin. Kurssi on todella syväluotaava ja edellyttää sitoutumista paikallaoloon ja etätehtäviin. Kurssi toteutaan suljettuna, eli mukaan ei pääse kesken kurssin, tämä mahdollistaa luottamuksellisen ilmapiirin syntymisen.
Tämä, jos mikä on laatuaikaa itsellesi. Taiteen tekemistä työkaluna käyttäen kehollisen ja aistisen työskentelyn avulla voit saavuttaa sellaista tietoa, johon et järjen ja logiikan avulla pääse käsiksi. Mitään ei tarvitse osata, mihinkään ei tarvitse pyrkiä.
Lisätietoa tulee myöhemmin!

Ekspressiivisen taideterapian päiväkurssit syksyllä 2019 ilmoitan myöhemmin.

Tampereen seudun työväenopistossa Ekspressiivisen taideilmaisun kurssi alkaa 2.10. Ilmoittautuminen alkaa 1.8. klo 12 opiston sivuilla.

Tampereen seudun työväenopistossa Itsetuntoa isommaksi -päiväkurssi 5.10. Ilmoittautuminen alkaa 1.8. klo 12 opiston sivuilla.

Yksittäisille asiakkaille

Otan vastaan Tampereen Hämeenpuistossa Terveyskeidas Akaan tiloissa asiakkaita ekspressiiviseen taideterapiaan, Reiki -hoitoon ja EFT -hoitoon. Varaa aikasi sähköpostilla: sanna.seesvalo@gmail.com tai WhatsApp- tai tekstiviestillä: 044 976 1111. Puheluihin en vastaa, kun minulla on asiakas.